Zomeravondconcerten 2018 bekend

Het programma van de Zomeravondconcerten 2018 is bekend! Van 2 juli tot en met 20 augustus klinkt er weer iedere maandagavond een beiaardconcert vanaf de Domtoren. Het is bovendien een bijzonder jaar: in 2018 viert de UKV haar 90 jarig bestaan. De concerteeks wordt dan ook op grootste wijze geopend met een programma gewijd aan aan de beiaardier, campanoloog, blokfluitist, componist en misschien wel Utrechts grootste muzikale held Jacob van Eyck. Het complete programma is te lezen op deze pagina.

Slotconcert – Sting & The Police

Zoals u van ons gewend bent sluiten we ook dit jaar weer af met een groots muzikaal spectakel. Dit jaar slaat stadsbeiaardier  Malgosia Fiebig op maandagavond 20 augustus de handen ineen met de pianisten Jeroen van Veen en Mike del Ferro voor de muziek van Sting & The Police. De playlist wordt begin augustus bekend gemaakt.

Steun de UKV!

Als donateur van de UKV levert u een belangrijke bijdrage aan het voortbestaan van de stichting.