Welkom op de website van de UKV

Er is alvast een tipje van de sluier opgelicht.

Het slotconcert van de reeks Zomeravondconcerten zal in het teken staan van The Beatles.

Stadsbeiaardier Malgosia Fiebig speelde zaterdag 16 januariwerk van David Bowie op de Dombeiaard. Via onderstaande links kunt u een impressie zien / lezen over de bespeling.

Kijk hier voor de verslagen van NOS, van RTV Utrecht, van Hart van Nederland en van DUIC.

Met dank aan Dick en Marijke Snellenberg hebben wij een filmpje met beelden uit de cabine en sfeerbeelden rondom de Domtoren.

Eerder gaf Malgosia Fiebig een voorproefje. Via onderstaande links kunt u hier meer over lezen en/of terugkijken.

Een interview met Malgosia Fiebig in het AD

Een interview met Malgosia Fiebig door DUIC

Een facebookfilmpje door toeschouwer Marcel Molenaar van Space Oddity vanaf de Domtoren

Terugblik op het Slotzomeravondconcert: Queen

Met dank aan Dick en Marijke Snellenberg hebben wij nog een bijzondere terugblik op het Queen concert tot onze beschikking gekregen met beelden vanaf de Maartensbrug en het Domplein.

Via onderstaande link kunt u het gehele concert terugkijken:

Onze relaties

In de afgelopen jaren is de vereniging met vele organisaties een samenwerkingsverband aangegaan.

Steun de UKV!

Als donateur van de UKV levert u een belangrijke bijdrage aan het voortbestaan van de stichting.