Welkom op de website van de UKV

Maandag 22 augustus speelde stadsbeiaardier Malgosia Fiebig onderstaande Beatles hits vanaf de Domtoren, samen met Mike del Ferro en Jeroen van Veen. Het concert is terug te kijken via deze link.

Hello Goodbye
Blackbird
All You Need Is Love
She Loves You
You never give me your money
The Fool On The Hill
Lady Madonna
Help!
Can’t Buy Me Love
Yesterday
Michelle
Eleanor Rigby
She’s Leaving Home
With A Little Help Of My Friends
Lucy in the sky
Let It Be
Yellow Submarine
Hey Jude

Stadsbeiaardier Malgosia Fiebig speelde zaterdag 16 januari werk van David Bowie op de Dombeiaard. Via onderstaande links kunt u een impressie zien / lezen over de bespeling.

Kijk hier voor de verslagen van NOS, van RTV Utrecht, van Hart van Nederland en van DUIC.

Met dank aan Dick en Marijke Snellenberg hebben wij een filmpje met beelden uit de cabine en sfeerbeelden rondom de Domtoren.

Eerder gaf Malgosia Fiebig een voorproefje. Via onderstaande links kunt u hier meer over lezen en/of terugkijken.

Een interview met Malgosia Fiebig in het AD

Een interview met Malgosia Fiebig door DUIC

Een facebookfilmpje door toeschouwer Marcel Molenaar van Space Oddity vanaf de Domtoren

Onze relaties

In de afgelopen jaren is de vereniging met vele organisaties een samenwerkingsverband aangegaan.

Steun de UKV!

Als donateur van de UKV levert u een belangrijke bijdrage aan het voortbestaan van de stichting.