Welkom op de website van de UKV

Het thema voor het slotconcert is bekend! Na Queen, ABBA en The Beatles is de keuze voor 2017 gevallen op de muziek van Radiohead. Malgosia Fiebig zal samen met pianist Jeroen van Veen op maandagavond 21 augustus 20.00 een uur lang het repertoire van deze Britse elektronische rockband vanaf de Domtoren laten klinken.

Ook de programmering van alle andere Zomeravondconcerten is inmiddels voltooid. Op dit moment zijn we druk bezig met het programmaboekje, het complete programma wordt begin juni gepubliceerd op deze website.

Stadsbeiaardier Malgosia Fiebig speelde zaterdag 16 januari werk van David Bowie op de Dombeiaard. Via onderstaande links kunt u een impressie zien / lezen over de bespeling.

Kijk hier voor de verslagen van NOS, van RTV Utrecht, van Hart van Nederland en van DUIC.

Met dank aan Dick en Marijke Snellenberg hebben wij een filmpje met beelden uit de cabine en sfeerbeelden rondom de Domtoren.

Eerder gaf Malgosia Fiebig een voorproefje. Via onderstaande links kunt u hier meer over lezen en/of terugkijken.

Een interview met Malgosia Fiebig in het AD

Een interview met Malgosia Fiebig door DUIC

Een facebookfilmpje door toeschouwer Marcel Molenaar van Space Oddity vanaf de Domtoren

Onze relaties

In de afgelopen jaren is de vereniging met vele organisaties een samenwerkingsverband aangegaan.

Steun de UKV!

Als donateur van de UKV levert u een belangrijke bijdrage aan het voortbestaan van de stichting.