Steun de UKV: word donateur

De donateurs van de UKV ondersteunen het werk van de stichting. Met uw donatie maakt u de Zomeravondconcerten Domtoren mogelijk. U kunt de Utrechtse Klokkenspel Vereniging in verschillende categorieën steunen, met bijbehorende voordelen:

Doneer € 15 en ontvang:

• programmaboek Zomeravondconcerten Domtoren
  • uitnodiging voor de jaarlijkse excursie

Doneer € 40 en ontvang:

• alle bovenstaande voordelen
  • uitnodiging tot bijwonen van versteken speeltrommels van de Domkerk
  • uitnodiging voor de jaarlijkse UKV-borrel rond november

Doneer € 75 en ontvang:

• alle bovenstaande voordelen
  • gegarandeerde zitplaatsen bij het slotconcert Zomeravondconcerten Domtoren (in 2017 op maandag 21 augustus)
  • Iedere nieuwe donateur ontvangt een welkom-cd

Doneer € 100 en ontvang:

• rondleiding Domtoren door Malgosia Fiebig
  • voor iedere nieuwe donateur, de dichtbundel ‘Mijn stem in brons’

U wordt donateur door het bedrag van uw keuze over te maken  op girorekening NL13 INGB 0000 4744 07 t.n.v. de Utrechtse Klokkenspel Vereniging te Utrecht. Na deze overmaking ontvangt u ieder jaar een acceptgiro.

Wilt u donateur worden of meer informatie over de mogelijkheden om actief mee te werken: schrijf naar onderstaand adres of stuur een mail naar het secretariaat van de UKV.

Toerisme Utrecht t.a.v. secretariaat Utrechtse Klokkenspel Vereniging
Domplein 9
3512 JC Utrecht

secretariaat@klokkenspelvereniging.nl

De Utrechtse Klokkenspel Vereniging is door de Belastingdienst aangemerkt als een Culturele Algemeen nut beogende instelling (ANBI). Donaties en giften zijn onder bepaalde voorwaarden voor 125% aftrekbaar in de aangifte voor de inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Download hier de Overeenkomst periodieke gift in geld